Денонощна пътна помощ

 

 

 

„Тони Авто“ предлага пътна помощ за София и страната. Нашите услуги може да използвате за всички видове автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, АТВ-та, мотори, строителна и селскостопанска техника и други. Ние сме до вас, за да ви помогнем в нужда при авария, ПТП и всякакви проблеми, свързани с вашия автомобил. Ние сме 24 часа на ваше разположение, при това на ниски цени.

 

Пътна помощ цени за София:

 

от 50 лв. в заwисимост от разстоянието

 

Пътна помощ цени за страната:

 

0,99 лв. на км. пробег (смята се в двете посоки)

 

Свържете се с нас на телефон 0898 42 34 31. Благодарим Ви!

Пътна помощ София от 50 лв.
Пътна помощ София от 50 лв.

 

 

Имате нужда от помощ на пътя? Свърши ви горивото? Получихте механична повреда докато пътувахте? Нуждаете се от изтегляне и превоз на катастрофирал автомобил? Нуждаете се от помощ на място или подаване на ток? Не търсете повече, защото ние можем ви помогнем… при това на изгодни цени!

 

Пътна помощ „Тони Aвто“ се стреми да поддържа високо качество и най-ниски цени. Коректното отношение, бързината и сигурността са на първо място за нас! Професионалният опит и дългогодишният ни успех са гаранция за добре свършената работа. Имаме много положителни коментари и препоръки от наши клиенти, както частни, така и бизнес партньори, пред които сме се доказали в процеса на работа. Ние имаме индивидуален подход към всеки клиент. Предлагаме репатриране на леки коли, джипове, бусове, мотокари, строителна и селскостопанска техника.

 

Свържете се с нас на телефон 0898 42 34 31. Благодарим Ви!

Пътна помощ София
Пътна помощ София

С какво можем да ви помогнем?

 

Това вероятно е въпрос, който само хората в беда могат да отговорят. Ние можем да сме ви от полза в толкова много ситуации, като започнем от повреден автомобил на пътя и стигнем до преместването на стар или в неизправно състояние автомобил. Всеки си мисли, че цените на една фирма за пътна помощ са убийствени, но това изобщо не е така! Ние от Пътна Помощ Тони Авто дори ще ви спестим някой лев.

 

Примерни ситуации, в които може да ви потрябва пътна помощ:

 

Представете си, че сте закъсали на магистралата. Започвате да звъните на най-добрите си приятели, които ви казват, че няма как да дойдат за 30 мин., нямат въже за теглене, имат проблеми с колата и т.н. Ами ако нещо се повреди сериозно по пътя към сервиза или назад? С наша помощ, можете просто да оставите колата на платформата и да забравите за бъдещи проблеми.

 

Представете си друга ситуация: Искате да закупите някоя стара кола, която ви е на сърце, искате да я реставрирате и карате. Този автомобил е стоял навън или в гараж, не е помръдвал с години, двигателят е ръждясал и какво ли още не. Вие сте дошли да я издърпате на 20, 50, може би и 100 км. За такова разстояние, автомобилът може сериозно да се увреди, а части за него вече може и да няма. Няма ли да ви е по-лесно, ако просто извикате нас? Разполагаме с най-добрата техника на пазара и ще можем да ви помогнем с всяка една автомобилна задача.

 

Свържете се с нас на телефон 0898 42 34 31. Благодарим Ви!

Ситуация, при която може да ви потрябва пътна помощ
Ситуация, при която може да ви потрябва пътна помощ

Какви услуги можем да ви предложим освен пътна помощ?

 

Пътна помощ Тони Авто предлага широка гама от услуги, освен за репатрак.
Имате проблем с подаването на ток, трябва ви гориво или ви трябва помощ за смяна на спукана гума. Ние можем да ви помогнем с всички тези проблеми. Нашите автомобили снабдени с падащи платформи могат да помогнат във всяка ситуация, без допълнително да увреждат автомобила. Можем да достигнем до вас в рамките на 30-40 минути за град София и в зависимост от трафика. За други населени места се договаряме по телефона.

 

Къде можем да ви помогнем?

 

Можем да помогнем на закъсали автомобили, да предложим пътна помощ на всеки в рамките на България. Превозът е бърз, лесен и винаги коректен. Няма да има никакви повреди по вашия автомобил, камион или друго превозно средство. Винаги се стараем да сме най-добрите! Точно за това ви предлагаме най-добрите цени в страната. Нашите услуги са най-добрите по отношение „качество-цена“.

Помощ на аварирал автомобил, който не може да запали

Защо да изберете нас?

 

Не защото сме най-добрите, а защото винаги вършим работата си до край и искаме нашият клиент да е доволен. Можем да ви помогнем при всякакви метеорологични условия, навсякъде в страната. Винаги може да разчитате на нашата помощ и да се обадите на 0898 42 34 31 за денонощна пътна помощ. Превозваме автомобили из цялата страна и Европа. Само вие сте човекът, който трябва да каже кое и къде да отиде. Нашите превозни автомобили са подготвени за всякакви пътни условия, багаж и натоварване. Само от вас зависи дали искате да изберете най-добрата фирма за пътна помощ и рапатриране.

 

В кои квартали на София предлагаме пътна помощ:

 

Изгрев, Слатина, Редута, Яворов, Оборище, Илиянци, Обеля, Модерно предградие, Суходол, Бункера, Горубляне, Дървеница, Гара Искър, Полигона, Христо Ботев, Васил Левски, Хаджи димитър, Стефан караджа, Малашевци, Орландовци, Надежда, Връбница, Младост, 1, 2, 3, 4, Дружба, Банишора, Овча купел, Бъкстон, Красна поляна, Лозенец, Павлово, Бояна, Драгалевци, Симеоново, Княжево, Борово, Бели Брези, Хладилника, Гео Милев, Център, Стрелбище, Иван Вазов, Хиподрума, Лагера, Сердика, Зона б5, б18, б19, Люлин, Западен парк и всички други

 

Свържете се с нас на телефон 0898 42 34 31. Благодарим Ви!

 

Оказване на професионална и качествена денонощна пътна помощ в София

 

Ние от Toniavto.com сме лидери в бранша и можем да ви предложим обслужване на най-високо ниво. За да се случи това, нашата компания разполага с нужното специализирано оборудване и професионални машини. Служителите ни, които са експерти в областта на пътната помощ, са на ваше разположение през цялото денонощие, за да могат да ви окажат помощ на професионално ниво за отрицателно време. Денонощна пътна помощ Тони Авто се грижи професионално и квалифицирано за вашите автомобили. Въпреки че основната дейност на компанията Toniavto.com е пътната помощ, ние предлагаме различни типове услуги, най-вече в областта на транспорта и репатрирането на превозни средства, както и на строителна техника. Техническата помощ, осигурена от нашите служители, се осъществява с помощта на специализиран товарен микробус, чиято основна мисия е да отстранява повреди на място.
Както е известно, автомобилният транспорт е един от най-значимите отрасли в световната индустрия. Ако той не функционира качествено, нормалното съществуване на хората би било изключително затруднено и неприятно. Автомобилният транспорт включва превоз на моторни превозни средства и различни видове товари из целия свят. Именно затова е много важно да получим бърза и адекватна пътна помощ, в случай на нужда. Осъзнавайки важността на дейността, която извършваме, ние от Тони Авто сме лидери в областта на репатриране на автомобили както в страната, така и в чужбина. Успехът ни се дължи на гарантираното качество и сигурност, които осигуряваме на своите клиенти.

 

Свържете се с нас на телефон 0898 42 34 31. Благодарим Ви!

Репатриране на автомобил
Репатриране на автомобил

Основни правила за автомобила при пътуване в страната и чужбина

 

Всяко пътуване крие определени рискове, за които е добре да бъдем подготвени, за да можем да реагираме адекватно на ситуацията. Разбира се, непредвидените аварии по пътя са нещо, което може да усложни много пътуването ни. Затова и ви представяме някои основни правила, които трябва да следваме в такива ситуации.
Първото нещо, което трябва да проверим при авария на пътя е стрелката за горивото. Ако установим, че горивото е достатъчно, това означава, че може би има проблем с акумулатора. Проверката на акумулатора се извършва, като се завърти ключа в позиция „Старт“. Ако двигателят не реагира, това най-вероятно значи, че токът в акумулатора не е достатъчно. В този случай е най-удачно да се потърси пътна помощ. Важно е да се направи предварителна проверка на различните фирми, за да стане ясно каква е цената на услугата, от която ще се нуждаете, за да не бъдете неприятно изненадани. Не е препоръчително да ползвате услугите на непознати фирми за пътна помощ. Затова е добре да проверите отзивите за фирмата от клиенти, както и ценоразписа на услугите в сайта на компанията.

 

Как да си поръчате пътна помощ?

 

За да получите пътна помощ има определена информация, която трябва да предоставите на оператора, с когото ще се свържете.
1. Какъв е видът на автомобила – товарен или пътнически. Пътническите автомобили са с товароподемност не повече от 1,8 тона. Важно е да съобщите на оператора точен тонаж на превозното средство до 5 тона или повече от 5 тона.
2. Има ли блокирало колело или счупен носач на ходовата част автомобилът, който се нуждае от пътна помощ.
3. Точното местоположение, до което ще бъде репатриран автомобилът ви.
4. Местоположението на авариралото превозно средство. Докато специализираният амтомобил пътува към клиента, клиентът трябва да остане при превозното си средство и телефонът му трябва да бъде включен, за да може да координира оператора на специализирания автомобил.
Операторът изпраща при клиента най-близкия специализиран автомобил, за да може клиентът да бъде обслужен възможно най-бързо. Експертната обработка на заявките от страна на Тони Авто позволява клиентът да получи качествена пътна помощ за възможно най-кратко време.

 

Свържете се с нас на телефон 0898 42 34 31. Благодарим Ви!

Как да повикаме пътна помощ?
Как да повикаме пътна помощ?

Фирмата Toniavto.com предлага сигурен превоз на аварирали МПС-та, като основната ни мисия е да осигурим услуга на най-високо професионално и качествено ниво. Компанията ни е създадена с цел по най-добрия начин да бъдат разрешени казусите по репатриране на автомобили и камиони. Девизът на Тони Авто е да се създаде най-добрата организация за репатриране на МПС-та. Ние разполагаме със специализирани автомобили с различна товароносимост, които отговарят на всички европейски изисквания. Това прави възможно осигуряването на специализиран превоз за нашите клиенти до всяко населено място от Европейския съюз. Предлагаме на клиентите си мобилен сервиз и сервиз на турбокомпресори. Компетентните ни служители гарантират за качеството на услугата, затова е важно да използвате именно услугите на професионални компании за пътна помощ.

 

Какви документи трябва да носите винаги със себе си при шофиране
За да пътувате спокойно и безпрепятствено, задължително трябва да знаете до кога е валидна гражданската ви отговорност, годишният технически преглед и годна ли е зелената ви карта. При липси или неточности в тези документи е препоръчително да не предприемате пътуване. Друг задължителен елемент при пътуване е да носите както малкия, така и големия регистрационен талон, защото при проверка от контролните органи това са документите, които доказват собствеността на автомобила. Стикерът за годишен технически преглед трябва да бъде залепен в лявата част на предното стъкло. Липсата на технически преглед може да доведе до спиране на превозното средство от движение от контролните органи. Техническият преглед е важен, защото доказва доброто техническо състояние на автомобила ви.

Репатриране на автомобил с проблем в София

Необходими документи за пътуване:
1. Гражданска отговорност. Тя е задължителна както за пътуване в страната, така и за пътуване в чужбина.
2. Периодичен годишен технически преглед. Той доказва техническата годност на автомобила.
3. Зелена карта. Задължителна е при пътуване в чужбина.
4. Винетка. Винетката е задължителна при пътуване извън града. Тя е необходимата такса, която ви дава право да се движите по извънградските пътища. Приходите от винетките се използват за поддържане на пътната мрежа.
5. Европейска здравна карта. Тя е необходима, за да може да получите безплатна медицинска помощ в чужбина, в случай на пътен инцидент. Картата се получава, когато сте здравно осигурени и се издава от Държавната спестовна каса.

Документи за автомобил нужни при репатриране
Документи за автомобил нужни при репатриране

Какво покрива вашата Европейска здравноосигурителна карта?
ЕЗК се издава само в случаите, когато сте здравноосигурени. Тя покрива всички медицински разходи, които се налагат при пътни инциденти в чужбина. Тя служи за доказателство, че се осигурявате в държава от ЕС. Когато имате сключено Автокаско и безплатна пътна помощ, това ви дава предимства. Те са: отстраняване на проблема на място, репатриране на автомобила ви до най-близкия автосервиз, осребяване на разходите за хотел и храна (срещу предоставяне на фактура), изплащане на до 80% от размера на щетата, ако автомобилът не е годен за ремонт, разходите за бракуване на автомобила. Освен това тази застраховка покрива всички разходи при кражба на автомобила ви в чужбина.

 

За колко време пристига автомобила на пътна помощ до клиента?
Специализираните авомобили на Тони Авто пристигат до вас за 30 минути, в рамките на град София. Трябва да е ясно, че понякога времето за реакция зависи от метеорологичните условия и трафика в града и може да нарасне. Нашите служители се стремят към максимална бързина и точност, но понякога има обективни причини за закъснение, които не зависят от тях. Основната ни цел е да осигурим помощ и сигурност на авариралите автомобили на клиентите ни. Репутацията на Toniavto.com е градена във времето, с натрупването на опит, добри отзиви и доволни клиенти от нашите услуги. Опитът и качеството, които предлагаме ни превръщат в лидери в областта на превозването на МПС-та.

Пътна помощ за микробус в София
Пътна помощ за микробус в София

Toniavto.com пристига до 30 минути при вас: Бързина – Точност – Коректност
Toniavto.com предлага пакети от услуги с гарантирано качество и коректност. Разполагаме със специализиран автосервиз, именно защото услугите за пътна помощ са наш основен приоритет. Добрите отзиви от страна на клиентите ни се дължат на каректното, професионално и ефективно обслужване, което служителите ни осигуряват. При невъзможност от наша страна да разрешим проблемите ви, ще ви звържем с нашите партньори.

 

Свържете се с нас на телефон 0898 42 34 31. Благодарим Ви!

 

Снимки на малка част от нашите доволни клиенти:

 

Пътна помощ

 

Пътна помощ

 

Пътна помощ

 

Пътна помощ

 

Пътна помощ

 

Пътна помощ на камион София
Пътна помощ на камион София

Пътна помощ на малък камион София
Пътна помощ на малък камион София

Пътна помощ Порше София
Пътна помощ Порше София

Пътна помощ Ауди София
Пътна помощ Ауди София

Пътна помощ къща София
Пътна помощ къща София